God innsats på Førde Cup for J16 og J19!

Postet av Stryn Fotball den 14. Nov 2023

Stryn deltok med 2 lag på Førde Cup i helga, og begge gjorde sine saker meget bra! Både J16 og J19 gjekk vidare til A-sluttspelet frå gruppespel. 

J16 møtte Askvoll 2 i 1/8-finalen som endte med siger 4-0. I kvartfinalen var det Førde som stod på andre banehalvdel og etter nok ein siger (2-0), var det klart for semifinale mot Sogndal. Etter ein jamn kamp måtte det straffekonkurranse for å skille laga, her var sogningane for sterke og tok seg til finalen. Stryn møtte Vik i bronsefinalen. Også her endte det med straffekonk og nok ein gong vart motstanderen for sterke. Dermed 4.plass av totalt 20 lag til Stryn J16.


J19 gjekk til kvartfinalen frå gruppespelet. Her vart det siger 2-0 mot Askvoll/Holmedal og dermed semifinale mot MTG. Nok ein siger (4-1) i semien og Stryn J19 var klar for finalen mot Førde. Finalen endte med knappast mogleg tap (0-1), men likevel ein fin sølvmedalje til Stryn!

Stryn Fotball gratulerer med solid innsats for både J16 og J19! Vi gratulerer også Loen J14 som gjekk heilt til topps i turneringa etter 3-0 siger over Førde i finalen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.