Årets Julegavetips frå Stryn Fotball!

Postet av Stryn Fotball den 28. Nov 2023

Kjenner du ein som er glad i lokalfotball? Då har vi julegavetips til deg!

Her kan du få kjøpt 2 flotte bøker om fotballen i Stryn og Sogn og Fjordane:

1) "Fotball i 100 år" - Sogn og Fjordane Fotballkrets si jubileumsbok som tek for seg fotballhistoria til klubbar og krets. Forfattar Stig Roger Eide har gjort ein fantastisk jobb med denne boka! Her finn du historikk, historier frå fotballbanene rundt omkring, statistikk og bilder frå samtlege fotballbaner i Sogn og Fjordane Fotballkrets.
Pris: kr 300,-

2) "100 år med opplevingar" - Stryn Fotball si jubileumsbok i samband med 100-års feiringa i 2022. Forfattar Harald Vartdal brukte "heile" 2022 til å samle inn historier og bilder frå spelarar, hendingar, eldsjelar og andre med eit stort hjarte for Stryn Fotball. Resultatet vart denne fantastiske boka om klubben vår! Vi har fortsatt nokre eksemplar igjen - ypperleg julegåve til deg sjølv eller andre!
Pris: kr 200,-

3) "Fotball i 100 år" + "100 år med opplevingar" - pakkepris!
Pris kr 400,- 

Ta kontakt med Stryn Fotball på tlf 99387441, e-post  post@stryn-fotball.com eller stikk oppom kontoret på Stryn Stadion (08.00-1600) dersom du ynskjer å kjøpe ei eller begge bøkene.

Bøkane kan også kjøpast hos Stryn Fotball sin stand på Stryn Torg onsdag 29.11 og fredag 01.12  mellom 14.30-17.00. Då kan du også få kjøpt vår tradisjonsrike julekalender dersom du ikkje allereie har sikra deg den.

 
Kretsens Blå diplom til Rune Ommedal, Roar Haugstveit og Anders Maurset

Postet av Stryn Fotball den 27. Nov 2023

Denne helga var heile fotballfamilien i NFF Sogn og Fjordane samla til Kretsting i Førde. Som vanleg stod adminsitrasjon og styret i fotballkretsen for eit flott arrangement, med ei god blanding av fagleg innhald, Framlegg til avrøysting frå både klubbar og krets, pristudelingar og festmiddag.

Fleire stryningar fekk tildelt diplomar som synleg bevis for god innsats for lokalfotballen. Som kjent fekk Evy Rossetvik tildelt kretsen sitt Gullmerke for særskild stor og lang teneste. I tillegg fekk Rune Ommedal, Roar Haugstveit og Anders Maurset kretsen sitt Blå Diplom for sin mangeårige innsats for Stryn Fotball. Vi gratulerer alle saman med velfortente prisar!

Stryn var også representert på underhaldningsfronten på Kretstinget. Roy Aron Myklebust dukka stadig vekk opp på scena som fleire av sine kjende og kjære figurar, til stor applaus og latter frå salen!

Stryn Fotball vil takke Kretsen og klubbane for nok eit flott Kretsting!

Gullmerke med diplom til Evy Rossetvik

Postet av Stryn Fotball den 27. Nov 2023

Evy Rossetvik frå Stryn vart i  kveld tildelt Kretsen sitt Gullmerke med diplom som fyrste kvinne nokon gong. 

Gullmerke med diplom blir tildelt personar som har særskild stor og lang teneste for NFF Sogn og Fjordane. Tildelinga skjedde under NFF Sogn og Fjordane Fotballkrets sitt kretsting i Førde. 

Tidlegare dagleg leiar i fotballkretsen, Svein Olav Myklebust, fekk Også tildelt prisen på årets Kretsting.

Stryn Fotball gratulerer så mykje!

Fair Play - sertifikat til Stryn Fotball!

Postet av Stryn Fotball den 16. Nov 2023

Stryn Fotball er ein av 12 klubbar i NFF Sogn og Fjordane som no har fått tildelt Fair Play-Sertifikat for 2023! Sertifikatet blir delt ut til klubbar som har sett  Fair Play i fokus og jobba målretta for ein trygg og god fotballkvardag!

Stryn Fotball vil takke alle spelarar, trenarar, lagleiarar, foreldre, tillitsvalgte og ikkje minst Fair-Play utvalet v/Kamilla og Anne Siri! Saman skapar vi trygge og gode fotball-opplevingar for born og vaksne!
God innsats på Førde Cup for J16 og J19!

Postet av Stryn Fotball den 14. Nov 2023

Stryn deltok med 2 lag på Førde Cup i helga, og begge gjorde sine saker meget bra! Både J16 og J19 gjekk vidare til A-sluttspelet frå gruppespel. 

J16 møtte Askvoll 2 i 1/8-finalen som endte med siger 4-0. I kvartfinalen var det Førde som stod på andre banehalvdel og etter nok ein siger (2-0), var det klart for semifinale mot Sogndal. Etter ein jamn kamp måtte det straffekonkurranse for å skille laga, her var sogningane for sterke og tok seg til finalen. Stryn møtte Vik i bronsefinalen. Også her endte det med straffekonk og nok ein gong vart motstanderen for sterke. Dermed 4.plass av totalt 20 lag til Stryn J16.


J19 gjekk til kvartfinalen frå gruppespelet. Her vart det siger 2-0 mot Askvoll/Holmedal og dermed semifinale mot MTG. Nok ein siger (4-1) i semien og Stryn J19 var klar for finalen mot Førde. Finalen endte med knappast mogleg tap (0-1), men likevel ein fin sølvmedalje til Stryn!

Stryn Fotball gratulerer med solid innsats for både J16 og J19! Vi gratulerer også Loen J14 som gjekk heilt til topps i turneringa etter 3-0 siger over Førde i finalen!