Knepent bortetap for Stryn i 3.div damer.

Postet av Stryn Fotball den 31. Aug 2023

Onsdag kveld vart den utsatte bortekampen mot Sogndal 2/Sogndal FK Damer 2 spelt. Det endte med eit litt surt 2-3 tap etter at Stryn hadde levert ein god kamp. 

Etter at heimelaget leia 3-1 til pause var det Stryn som scora andre omgongs einaste mål og det endte dermed med knappast mogleg tap. Storscorar Emma Lødemel scora begge Stryn sine mål.

På biletet ser vi Hege-Renate Glosvik Espeland, ein av Stryn sine meir rutinerte spelarar på eit ganske så ungt lag. Foto: Stig Høynes/Haugen Fotball.
Stryn 2 fossar vidare i 6.div!

Postet av Stryn Fotball den 30. Aug 2023

Stryn 2 tok sin fjerde strake siger i 6.div når Eid 2 vart slått 5-1 tydag kveld!

Kampen var ikkje meir enn 6 minutt gammal når ein eidaspelar var uheldig å sette ballen i eige mål og heimelaget tok føringa med 1-0. Men Stryn 2 ville ha fleire mål og scoringar av Vegard Sæten Hopland og Jan Marius Klepp Brekke sørga for ei komfortabel 3-0 leiing til pause.

I andre omgong var det ein annan Hopland som kom i fokus, Guttespelar Jonas Rand Hopland auka til både 4 og 5-0 i løpet av ein 15 minutts periode. Eit trøstemål på overtid for gjestane fastsatte resultatet til 5-1 og ein fullt fortent heimesiger. 

Stryn 2 har no ei luke på 6 poeng ned til Måløy 2 - som har ein kamp mindre spelt. Det blir ein spennande haust på Stryn Stadion!

På biletet ser vi tomålsscorar Jonas Rand Hopland (Foto: Stig Høynes/Haugen Fotball)


 
Ola med for Norge G15!

Postet av Stryn Fotball den 30. Aug 2023

Norge G15 skal spele dobbeltlandskamp mot Sverige i Falun i perioden 12. - 17. september.

Ola Holmlund Ørjasæter frå Stryn er med i troppen!

Stryn Fotball gratulerer med uttaket, og ynskjer lukke til på samlinga og kampane mot Sverige!

Tropp G15-landslaget:

Einar Bøe Fauskanger - Haugesund 
Bernard Eide - Brommapojkarna
Jesper Johnsson Solberg - Fredrikstad 
Henrik Haraldsen - Start
Aksel Olausson Tveit - Viking 
Faveur Ndayizeye - Molde 
Jesper Renhusløkken - Vålerenga 
Fredrik Dørrum Berg - Rosenborg 
Leon Dahlstrøm - Skeid
Suleiman Osman - Stabæk 
William Valenza - Haugesund 
Herman Sjåvik Opsahl - Kristiansund 
Elias Johnsson Solberg - Fredrikstad 
Philip Holseter-Karlsen - Eik Tønsberg
Mostafa Najafzadeh - Vålerenga
Elion Krosa - Odd 
Ola Holmlund Ørjasæter - Stryn 
Szabolcs Buki - Stabæk 
Richard Alexsander Ferrington - Stabæk 
Wahib Fadil - Vålerenga


Les om uttaket på fotballforbundet sine sider her:
https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-15/2023/g15-tropp-til-sverige-kamper/
Fleire lag frå Stryn på Hessa Cup i helga!

Postet av Stryn Fotball den 29. Aug 2023

Stryn stilte med 4 lag på Hessa Cup i helga, både J13, J12, G11 og G10 hadde tatt turen til Ålesund og den populære og tradisjonsrike cupen for born og ungdom.

Laga rapporterer om ei strålande helg med godt utbytte både sportsleg og sosialt. J13 spelte seg heilt fram til semifinalen i si klasse, der vart Sula Sportsklubb diverre litt for sterke og det endte med 0-1 tap for strynejentene etter ein jamn kamp.

Stryn Fotball takkar alle spelarar, trenarar og foreldre/supportarar for god innsats på Hessa Cup!!!

Under ser de lagbilde av J13.
Bortetap for Stryn og Jon-Terje i Kretsligaen

Postet av Stryn Fotball den 28. Aug 2023


Etter ein god start på haustsesongen vart det tap 2-5 for Stryn borte mot Førde 2 i Kretsligaen på søndag.

Det starta imidlertid godt for Stryn når nykommar frå Selje IL - Mohammad Ali - satte inn 0-1 etter 25 min i sin fyrste seniorkamp i strynedrakta. Heimelaget snudde kampen før pause og 2 scoringar mot slutten av fyrste omgong satte pauseresultatet til 2-1. 

Førde 2 auka leiinga like etter pause før Vegard Hopland reduserte til 2-3 på straffe og sørga for ny spenning i kampen. To nye Førde 2 scoringar siste kvarteret sørga imidlertid for 5-2 og heime siger.

Trenar Jon Terje Tjellaug var naturleg nok skuffa etter tapet i Sunnfjord.

- Det vart ein tung kamp mot Førde 2 dessverre. Vi byrjar kampen godt, og har god kontroll. Skaper litt offensivt. Mohammad har ei farleg  heading, Tomas har eit tverliggarskot, og vi har eit par andre sjansar. Så går vi opp til 1-0 etter 28 minutt, og eg tenker og trur dette skal roe oss ned litt. Fram til då har det vore bra energi i laget. Førde utliknar til 1-1, og etter dette har vi vår tyngste periode. Her er vi nr 2 på det meste. Førde står høgt, mann vs mann, det klarar vi ikkje handtere. Blir nokre ballmiss og farlege situasjonar av dette. Dei vinn duellane og brukar fysikken sin som vi ikkje klarar matche. Vi blir for få som bidreg med prat, duellkraft og offervilje. Her har vi den største utfordringa vår, korleis ta tak og løfte oss i dei dårlege periodane. I andre omgang tek vi meir tak i ballen igjen, og spelar Førde 2 lave. Vi skapar ikkje nok i forhold til kor mykje vi har ball. Der er Førde 2 dødeleg effektive og scorar på det dei har. På 3-2 er vi nær utlikning, og kampen står og vippar. Den vippar i Førde sin favør dessverre. Vi krummar nakken, trenar godt komande veke og gjer oss klare for kamp igjen på laurdag, er Jon Terje si analyse etter kampen.

Neste laurdag er det altså ny heimekamp i Kretsligaen når serieleiar Fjøra kjempå besøk.

 Strynetrenaren håpar på mykje folk og god stemning! 
Ny storsiger for Stryn 2

Postet av Stryn Fotball den 23. Aug 2023

Geir Inge Rake og Stryn 2 har fått ein kanonstart på haustsesongen! 

Etter 4-0 heime mot Haugen forrige veke var det tysdag klart for bortekamp mot Flatraket/Selje 2 i 6.div avd 4. Det tok nesten ein heil omgong før fyrste scoring, men Simen Reed Hopland sørga for at Stryn 2 kunne ta pause med 1-0 leiing med si nettkjenning like før pause.

Stryn 2 fortsatte presset etter kvilen og scoringar av Saeed Tajik, Johannes Fredheim og Mohamed Said sørga for at gjestane leia 4-0 før Hopland vart 2-målsscorar og fatsatte sluttresultatet til 0-5 etter 82 min. 

Fortent siger til Stryn 2 som fortsatt tronar øverst på tabellen med 3 poeng ned til Måløy 2 på andre plass. 

                              Johannes Fredheim fekk med seg både scoring og gult kort heim frå Flatraket tysdag kveld. 
Målrik poengdeling mellom Stryn og Måløy i 3.div damer.

Postet av Stryn Fotball den 21. Aug 2023

Stryn og Måløy starta haustsesongen på fredag med ein målrik kamp på Stryn Stadion.

Stryn kom best i gong og etter 30 min stod det 3-0 til heimelaget på resultat-tavla, etter scoringar av Emma Lødemel og Malin Tjellaug. Gjestane kjempa seg inn att i kampen og i løpet av dei siste 15 min av 1.omgong sørga Linn Therese Leirset og Eli Sofie Skjølberg (2) for ei forrykande opphenting slik at stillinga til pause var 3-3.

Stryn hadde føringa i 2.omgong og eit kanonskot frå  Sofie Njøten etter omlag 20 min sendte heimelaget i føringa på ny. 
Det såg ut som om alle 3 poenga skulle bli igjen i bygda men 1 min før full tid utlikna gjestane igjen, denne gongen ved Stine Reite. Dermed endte det med poengdeling i ein kamp Stryn burde vunne. 


På biletet: Emma Lødemel scora 1 mål, hadde assist på 2 og vart kåra til "Dagens stryning". Prisen er eit gåvekrot gjeve av Isehaug Kafeteria og ein plakett gjeve av Fluor Lux!
Fair Play - prisen til Kristian Hansen

Postet av Stryn Fotball den 20. Aug 2023

I pausen på Kretsligakampen mellom Stryn og Sandane på laurdag vart det utdelt Fair Play pris til Kristian Hansen. Nedanfor ser de grunngjevinga for prisen:

 

"Kristian Hansen tildeles Fair-Play prisen Sommer 2023 for den jobben han har gjort for å skape engasjement og samhold i Stryn Fotball under Norwaycup 2023

 

Kristian la ned eit stort arbeid med organisering i forkant og under turneringa som bidrog til at dette vart ein svært positiv opplevelse for alle Strynelaga som deltok samt foreldre / familie som var med.

 

Kristian la godt til rette for at ein samla Stryn som klubb på tvers av laga/kulla, og det merkast godt når Strynelaga spelte kamp med god støtte frå alle dei raude på sidelinja.

 

 • Kristian organiserte flagg og tilbud om og bekledning til spelerar / støtteapparat / supporterar som gjorde Stryn godt synlig på Ekebergsletta.
 • Kristian organiserte sosialkveld på Sognsvann for alle laga / støtteapparat / supporterar, med 200+ deltagere, så vart det ein suksess med grilling og bading.
 • Med god og oppdatert informasjon under turneringa la han til rette for at fleire kunne følge dei forskjellige laga på kamp, spesielt når det oppstod forsinkelser / endringer i kamptidspunkt i forbindelse med sluttspel. Dei som ikkje hadde anledning til å reise på NC sjølve sette stor pris på oppdateringane underveis.

 

Kristian var med å profilere Stryn på en positiv måte, noko som fremmer engasjement og samhold i klubben på tvers av kull / lag.

 Stryn Fotball gratulerer med velfortent pris!"

På biletet ser de Kristian Hansen saman med sportsleg leiar Øystein Hesjedal som delte ut prisen (Foto: Stryn Fotball)
Storsiger mot Sandane!

Postet av Stryn Fotball den 19. Aug 2023

Her ser vi Håvard Kroken, Saeed Tajik og Johannes G. Tenden (delvis skjult) i duell med nokre sandensarar (foto: Sigrid Heggestad, Fjordingen).

Stryn har starta haustsesongen i Kretsligaen på best mulig måte, og har så langt plukka 6 av 6 poeng mot Jølster (B) og i dag heime mot Sandane.

For ei veke sidan vann Stryn 4-1 borte mot Jølster. Målscorarar då var Ole Ivan G. Espeland (2), Vegard Hopland og Håvard Kroken.

I dag kom Sandane på besøk til Stryn stadion. Sandane som slo Stryn 4-1 på heimebane i vår. Stryn var revansjesugne, og fullførte kampen med stil. Total dominans i begge omgangar, og resultattavla stoppa til slutt på 6-1.

Ola Holmlund Ørjasæter vart kåra til dagens stryning. Han var svært delaktig i dei fire måla før pause, og synte mykje bra frå sin posisjon på venstrekanten.

Trenar Jon Terje Tjellaug var naturleg nok ein fornøgd mann etter kampslutt.

- Det var ein godt gjennomført kamp frå vår side. Etter 16. mai har vi no spelt 7 kampar, der vi har vunne 6. Vi ser utvikling i det offensive spelet, og det er alltid kjekt å score mykje mål. Full kontroll i dag, og vi klarer å stå kampen ut med bra balltempo og god bevegelse. Mange gode prestasjonar og gode valg. Det gjenstår litt på siste tredjedel fortsatt, men det jobbar vi med. Samstundes er det gledeleg at vi no har større bredde i spelarstallen, med fleire ulike ferdigheiter.

Les referat frå Firda Live her:
https://www.firda.no/fotball/live/match/1/691841/2209857/


Stryn - Sandane: 6-1 (4-1)
Kretsligaen, Stryn stadion, laurdag 19.08.2023

Mål:
1-0 Saeed Tajik (30 min)
2-0 Ole Ivan G. Espeland (32 min)
3-0 Saeed Tajik (40 min)
4-0 Jesper Endal Jepsen (42 min)
4-1 Hallvard Bjotveit (45 min)
5-1 Håvard Kroken (51 min)
6-1 Sjølvmål (87 min)


Stryn:

 • 12 Karsten Hauge
 • 2 Johannes Fredheim
 • 3 Jesper Endal Jepsen
 • 5 John-Erlend Bø
 • 20 Vegard Sæten Hopland
 • 7 Ole-Ivan Glosvik Espeland
 • 16 Tomas Eikenes Tjellaug
 • 17 Saeed Tajik
 • 19 Håvard Kroken
 • 15 Steinar Hauge
 • 18 Ola Holmlund Ørjasæter

Innbyttarar:

 • 1 Kjell August Ytre-Eide (inn for K.Hauge i 11 min)
 • 4 Sigurd Fotland Fænn (inn for Jepsen i 38 min)
 • 6 Kevin Hoddevik (inn for Tjellaug i 33 min)
 • 8 Marcel Filip Kucab (inn for Fredheim i 25 min)
 • 9 Johannes Garlid Tenden (inn for Ørjasæter i 38 min)
 • 14 Jan Marius Klepp Brekke (inn for S.Hauge i 25 min)

Stryn 2 suverene mot Haugen

Postet av Stryn Fotball den 19. Aug 2023

Petter Hammer spelte midstoppar i ca 50 minutt. Han var likevel med i dei fleste angrep, og scora bl.a. eitt mål. (foto: Stig Høynes, haugenfotball.no)

Stryn 2 - Haugen 4-0. Stryn 2 starta haustsesongen torsdag kveld, på heimebane mot Haugen. Med ein usedvanlig artig mix av ungt og gamalt, burde firemålssigeren vore større.

Sjå ei vøle med fantastiske bilder på haugenfotball.no her:
https://www.haugenfotball.no/fakta230817stryn2haugen.htm

Stryn 2 - Haugen: 4-0 (2-0)
6.div avd 4, Stryn stadion, torsdag 17.08.2023

1-0 Alexander Stefan Ekström (20 min)
2-0 Petter Hammer (44 min)
3-0 Johannes Fredheim (64 min)
4-0 Jon-Terje Tjellaug (92 min)

Stryn 2 sin tropp:

 • 1 Kjell August Ytre-Eide
 • 3 Emil Lindvik Aaning
 • 7 Stian Sandal
 • 11 Johannes Fredheim
 • 20 Petter Hammer
 • 5 Alexander Stefan Ekström
 • 10 Jon-Terje Tjellaug
 • 32 Jan Marius Klepp Brekke
 • 32 Erick Vhiestrox Medina
 • 39 Dan-Marius Glosvik Espeland
 • 2 Saeed Tajik
 • 9 Rasmus Skaare Tjellaug
 • 20 Frank Hool
 • 25 Marius Sunde Haugen
 • 33 Kevin Hoddevik

Stryn 2 spelar i kveld kl 19!

Postet av Stryn Fotball den 17. Aug 2023

Stryn 2 (senior) skulle opprinneleg spele heime mot Haugen tirsdag kl 19.

Denne kampen vart utsatt, og går av stabelen i kveld (torsdag 17.august) kl 19.

Velkomne til Stryn stadion, og eit durabeleg oppgjer i 6.divisjon!

Det går rykter om at nokre strynelegender skal i aksjon, så dette kan bli ein skikkelig godbit.

J13/14 til Finale i B-sluttspelet!

Postet av Stryn Fotball den 3. Aug 2023

Stryn J13/14 vann semifinalen mot Kongsberg IF med 5-1 i ettermiddag. Det betyt at dei er klar for finale i morgon. Motstander er IL Trond og kampen starter kl 13.30!

Stryn Fotball ynskjer jentene og trenerteamet lykke til! 
Sluttspel Norway Cup

Postet av Stryn Fotball den 2. Aug 2023

Innleiande runder i Norway Cup er unnagjort og det er klart for sluttspel! Her er ein oversikt over laga til Stryn Fotball sine kampar i sluttspelet. Vi vil oppdatere med resultat undervegs.

Onsdag 2.august:

11.20 G13 Stryn - Lom IL  12-0 B-1/32
12.15 J17  Stryn - Sunndal IL Fotball 2-0 A-1/16
15.00 G15/16 Stryn - Lambertseter IF 0-5  A-1/8
15.30 G16 Hødd IL 2 - Stryn  0-5  A-1/32
18.00 J13/14 Stryn - Surnadal IL  4-1  B-1/8
19.40 G14 Stryn - Sotra Sportsklubb Rød  4-3 (straffer) A-1/32 

Torsdag 3.august:
08.50 G13 Rosseland BK 2 - Stryn  0-2  B-1/16
10.00 J13/14 Seljord - Stryn  1-6  B-1/4
11.20 G14 Stryn - Strindheim IL 2   5-0  A-1/16 
11.30 G17 Stryn - Askim Fotball  2-4  A-1/16
13.00 G13 Stryn - Kjøkkelvik IL/IOlsvik 1 2-1  B-1/8
14.40 G14 Dallas Texans Soccer Club Hassan - Stryn  5-0 A-1/8
15.00 J13/14 Kongsberg IF - Stryn  1-5  B-1/2
15.15 G16 Stryn - Leknes Fotballklubb  0-1  A-1/16 
17.15 J17 Molde FK - Stryn  4-0 A-1/8
18.00 G13 Træff - Stryn  1-0 B-1/4

Fredag 4.august:
13.30 J13/14 IL Trond - Stryn  3-0 B-Finale