Fair Play pris til Solveig Fure

Postet av Stryn Fotball den 27. Sep 2021

I pausen på kampen mellom Stryn og Studentspretten søndag vart det delt ut Fair Play pris! Solveig Fure frå J11 var nominert av sine trenarar og prisen vart delt ut av Fair Play ansvarleg  Anne Siri Vik. 

I nominasjonen står det mellom anna: "Solveig er ei jente som bidreg positivt både på og utanfor bana. Ho er ei veldig god lagvenninne, som behandler alle på laget likt. Solveig held alltid humøret og innsatsen oppe under kamp, uansett resultat, og motiverer dei rundt seg til å yte sitt beste. Solveig er fokusert på trening, tek imot beskjeder, og viser stor interesse for å lære meir. Sist men ikkje minst, så er Solveig ei som alltid viser omsorg for dei andre på laget, og stiller alltid motivert til kamp."

Stryn Fotball gratulerer Solveig med velfortent pris:-) Foto: Stig Høynes/Haugen Fotball0 Kommentar

Ny runde for seniorlaga våre denne helga

Postet av Stryn Fotball den 27. Sep 2021

I Kretsligaen er det fortsatt spenning i toppen av avdeling 2 i og med at både Stryn og Førde vann sine kampar på laurdag.  I bortekampen mot Kaupanger sørga Hubert Wdowiak (2), Trym Vatn Øvreberg og Sondre Holmlund Ørjasæter for ein sterk 4-0 siger til Stryn. Stilling til pause var 2-0 til Stryn. 

Også Stryn sitt damelag tok 3 nye poeng etter 6-3 heime mot Studentspretten søndag. Til pause stod det 4-1, etter scoringar av Alida Bruland, Emma Njøten (2) og Malin Eikenes Tjellaug. Mari Sætrenes-Einbu scora gjestane sitt mål før pause. I andre omgong sørga Emma Dorthea Lødemel og Selma Eikenes Isehaug for at Stryn gjekk opp til 6-1 leiing før eit sjølvmål og Tuva Søeride Solberg fastsette resultatet til 6-3. 

Stryn 2 tok i mot Sogndal 3/Fjøra 2 på Loen Stadion - det endte med eit knepent 1-2 tap. Etter ein mållaus fyrsteomgong kom gjestene best i gang i andre, Sondre Waage Andersen og Nathaniel Maristuen scora to for bortelaget før Saeed Tajik reduserte for Stryn 2 med 20 min igjen. Fleire scoringar vart det ikkje og Sogndal 3/Fjøra 2 kunne dermed reise heim med alle 3 poenga.  

På biletet ser vi Hubert Wdowiak som vart tomålscorar for Stryn i kretsligaen laurdag. Hubert kom til Stryn frå Bremanger tidlegare i vår. 


0 Kommentar

2 sigrar og 1 uavgjort for seniorlaga våre denne helga

Postet av Stryn Fotball den 20. Sep 2021

Alle våre 3 seniorlag har vore i aksjon også denne helga og fasiten er 2 sigrar og 1 uavgjort. 
Laurdag tok Stryn i mot Jølster på Stryn Stadion i Kretsligaen. Allereie frå fyrste spark var det liten tvil om at poenga ville bli igjen i Stryn, og heimelaget leia 4-0 til pause etter scoringar av John Erlend Bøe, Vegard Hopland og Sondre Holmlund Ørjasæter (2). I andre omgong fullførte Ørjasæter hat-tricket sitt medan Hopland vart to målscorar når han satte inn 6-0 etter 82 min. Mathias Sunde Årdal reduserte for Jølster like før slutt. 
Søndag var det to bortekampar, damelaget tok turen til Sandane som før denne runden låg på 2.plass bak suverene Førde. Det vart ein jamn og spennande kamp på Sandane Idrettspark, der Emma Dorthea Lødemel sendte Stryn i leiinga rett før pause. 
Kun 4 min ut i andre omgong kom imidlertid utlikninga ved Sara Lothe Rustøen. Malin Eikenes Tjellaug sørga for ny borteleiing, men to kjappe mål av Sara og Kristine Lothe Rustøen gjorde at Sandane snudde kampen. Det låg an til heimesiger på Sandane men på overtid utlikna Kaisa Wemby og fastsette sluttresultatet til 3-3 og poengdeling.
På Eid tok Stryn 2 sine fyrste poeng for sesongen, og det med ein meget overbevisande 4-0 siger over Eid 2. Alle scoringane kom i fyrste omgong, og målscorarar for Stryn 2 var Johan Teigum-Ytreeide, Rasmus Skaare Tjellaug (2) og Jørgen Trøsken. 
På biletet ser vi Stryn 2 juble etter at Johan Teigum-Ytreeide hadde sendt gjestane i leiing allereie etter 3 min. (Foto: Stig Høynes/Haugen Fotball)0 Kommentar

Stryn J13/14 jublar etter ny siger og avdelingsmeisterskap!

Postet av Stryn Fotball den 10. Sep 2021

Den aldersbestemte fotballen i kretsen vår er i ferd med å avslutte vårsesongen i desse dager. Det høyres kanskje litt merkeleg ut at vi ikkje er ferdige med den enda, i og med at vi nærmar oss midten av september? Men som så mykje anna i desse tider skuldast det sjølvsagt Covid-19. 
Mange av laga får nye avdelings- og kampoppsett basert på resultata i vårsesongen. I ungdomsfotballen betyr dette spel i 1.div eller 2.div i haust. 
Eit av våre lag i J13/14-serien avslutta våren med siger 5-0 over Heia på Eid tysdag. På biletet ser vi ein glad gjeng som jublar over at dei med dette vart avdelingsvinnar og kvalifiserte seg for 1.div spel i haust!

0 Kommentar

Samarbeid mellom klubbane i kommunen

Postet av Stryn Fotball den 10. Sep 2021

Som alle kjenner til har situasjonen rundt Covid-19 påvirka heile samfunnet i stor grad siste 1 1/2 året, slik også med breiddeidretten. Til dømes har ikkje fotballspelarar over 20 år kunne trent "normalt" i perioden mars 2020 til juni 2021. 
Dette har ført til spelerfråfall og i vår kommune har både Oppstryn og Loen/Vikane måtte trekke sine lag i 6.div. Også Stryn 2 sitt lag i 5.div hadde utfordringar med å stille lag når sesongen starta opp i haust. 
Det er difor kjekt å kunne presentere ei aldri så lita gladsak når det gjeld seniorfotballen i Stryn kommune!  Oppstryn, Loen, Vikane og Stryn har no innleia eit samarbeid med ei målsetting om å sikre kamptilbod på herresida også i framtida, i tillegg til Stryn sitt A-lag herrer som no spelar i Kretsligaen.  
Resultatet av samarbeidet er at det torsdag møtte 24 stk på trening i Loen! Stryn 2 vil i haust bestå av spelarar frå Oppstryn, Loen/Vikane og Stryn og vil spele sine heimekampar på Loen Stadion. Trenar og kampleiar for laget blir Geir Inge Rake.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline