Takk til alle som stiller opp!

Postet av Stryn Fotball den 18. Sep 2023

Denne helga er eit godt bevis på at Dugnadsviljen i Stryn lever i aller høgste grad!

Stryn Ping Pong Club har arrangert landets største Oktoberfest med ein enorm dugnadsinnsats frå "heile" bygda vår! Dette set verkeleg Stryn på kartet!

Stryn Fotball har arrangert Kretsligakamp fredag kveld og Kongleriket Miniputt turnering søndag, ikkje like store arrangement men likevel  basert på dugnad. Vi vil takke alle foreldre  i Stryn Fotball som har stilt opp for oss denne helga med kiosksal, kampvertar,. flytting av 3ar baner, parkeringsvakter, sekretariat osv osv! Ekstra stor takk til arrangementansvarlege på Kongleriket, Kamilla og Dorien,  som sørga for ei strålande turnering for dei minste borna  i Nordfjord! 

Vi lar ungdomen representere alle som har stilt opp i helga. På biletet ser de ein glad og flink gjeng frå Stryn G13/14 som velvillig stilte opp på laurdag og hjalp til med rigging av 3ar banene før turneringa!Kongleriket miniputt 2023

Postet av Stryn Fotball den 17. Sep 2023

Då er vi endelig i gong med eit av årets fotballhøgdepunkt, Kongleriket Miniputt i Stryn

Det tok ikkje lange stunda før sola klatra over Årheimsfjellet og under flotte forhold er lag frå Sandane, Olden, Vikane, Loen, Breimsbygda , Veten/Hardbagg, Hornindal og ikkje minst Stryn i gong med fotballglede og høg aktivitet på Stryn Stadion. 


Tema for denne runden er "Trafikksikre miniputtar"

Kretsen har i samarbeid med Trygg Trafikk ein fotokonkurranse med dette tema, for å delta i denne sender ein inn eit bilde + ein kort rapport om kva ditt lag gjer for å sette fokus på trafikktryggleik.

Sendast til hildegunn.hove@fotball.no frist 6. oktober 2023


Så håpar vi alle har ei kjekk oppleving på Stryn Stadion og etter turneringa så kjører ein forsiktig heim. Husk bilbelte!

Kampoppsett Kongleriket Stryn 17.september

Postet av Stryn Fotball den 15. Sep 2023

Søndag er det klart for Kongleriket miniputt turnering i Stryn! Vi startar kl 10.30 og skal gjennomføre totalt 148 kampar for gutar og jenter 6-9 år! Her finn du kampoppsettet for turneringa:


Kampoppsett Kongleriket Stryn 2023.xlsx
Ola Holmlund Ørjasæter debuterte på landslaget!

Postet av Stryn Fotball den 14. Sep 2023

Strynespelar Ola Holmlund Ørjasæter fekk i dag sin debut på landslaget i G15-kampen mot Sverige i Falun. Ola kom inn som innbyttar etter 64 min i kampen som endte med 2-1 siger til Sverige. 

Søndag er det nye muligheter for Ola og dei andre i landslagstroppen når laga møtes til ny kamp i Falun.

Stryn Fotball gratulerer så mykje med debuten og ynskjer lukke til på søndag!Guttelaget tilbake på vinnarsporet!

Postet av Stryn Fotball den 13. Sep 2023

Stryn sitt guttelag har hatt ein noko tung start på haustsesongen. Uavgjort mot Eid og tap mot både Vik og Sogndal, var fasit før kveldens kamp mot Måløy.

Men no er gutane definitivt tilbake på vinnarsporet, og publikum fikk virkelig servert mange godbitar under flomlyset på Stryn stadion i kveld. 

Heile fire scoringar av Mohammad Ali og kvar si scoring av Jonas Hopland og Tomas Tjellaug, gjorde at Stryn kan bokføre haustsesongens første tre-poenger. 6-3 vart sluttresultatet.


Stryn sin tropp:

Martinus Myklebust Hesjedal
Marcel Filip Kucab
Oddmund Hauge Otterdal
Tarjei Tøfte Heimlid
Bjørnar Tøfte Heimlid
Jesper Endal Jepsen
Jonas Rand Hopland
Sigve Heggdal Aabrekk
Tomas Eikenes Tjellaug
Oliver Veka Brath
Nftaleim Henok Asfaha
Mohammad Ali
Henrik Hesjedal
Nikolas Ullebø Hool
Theo Sande Tenden