Gode bidragsytarar til NFF Sogn og Fjordane si jubileumsbok

Postet av Stryn Fotball den 21. Okt 2021

I samband med NFF Sogn og Fjordane sitt 100-års jubileum neste år, er journalist Stig Roger Eide engasjert til å skrive jubileumsboka. 
Han er no på rundreise til klubbane i Sogn og Fjordane og samlar inn gode historier frå fotball-banene opp gjennom åra. 
Laurdag var turen komen til Stryn og vi hadde derfor samla eit knippe med engasjerte fotballfolk med lang fartstid i Stryn Fotball. Historiene satt laust og Stig Roger noterte ivrig. Sjølv om kanskje ikkje alt tåler "dagens lys" blir nok ein del av dei å lese i boka neste år. 
På biletet ser vi gjengen samla:  Frå venstre forfattar Stig Roger Eide, Paul Hool, Nils Petter Hauge (med ryggen til), Jarle Lien, Per Sætre og Jon Einar Aaberg. Også dagleg leiar John Os fekk gleda av å være med ei stund. 
Foto: Evy Rossetvik, Stryn Fotball
Vi gleder oss til boka kjem ut!0 Kommentar

Damelaget avslutta med målkalas

Postet av Stryn Fotball den 21. Okt 2021

Stryn spelte sesongens siste heimekamp i 3.div damer i går og damene avslutta med stil når dei vann heile 9-2 over Sogndal!
Heimelaget gjekk rett i angrep frå start og før minuttet var spelt stod det 1-0. Stryn fortsatte å spele seg fram til store sjansar, og hadde auka til 5-0 når stadionuret viste 35 min. 
Elisabet Orrestad Nilsen reduserte 2 gonger for gjestane, like før og like etter pause, men det hjalp lite for heimelaget ga seg ikkje før det stor 9-2. 
Målscorarar for Stryn: Emma Dorthea Lødemel (4), Emma Njøten (2), Sofie Njøten, Hege-Renate Glosvik Espeland og Olivia Vollsnes Wemby. 
Stryn avsluttar sesongen med bortekamp mot Førde søndag. 
Etter kampen fekk trenarteamet Are Njøten og Hanna Tenden overrekt velfortente blomster frå sportsleg leiar Ed Nordang og Styreleiar Ivar Paulsen. 
Foto: Stig Høynes/Haugen Fotball


0 Kommentar

Vellukka Messecafe også i år!

Postet av Stryn Fotball den 12. Okt 2021

Strynemessa er over for denne gong, og med det også "Årets største dugnadshelg" for Stryn Fotball! 
Vi har for fjerde gong hatt ansvaret for cafedrifta i Strynehallen under messa, og mykje folk har vore i sving slik at vi kan stille med eit topp cafe-tilbod heile helga.
Takk til alle som velvillig har stilt opp som betjening i cafeen, og til alle dåkke som har levert kaker, vaffelrøre, bollar osv. Ei stor takk også til Pensjonistgruppa vår, med Edel Rekdal i spissen, som har laga nydeleg betasuppe til cafeen gjennom heile helga! Takk til alle dykk som har handla i cafeen vår, ved å kjøpe mat hos oss bidreg de også til at born, ungdom og vaksne får eit godt aktivitetstilbod i Stryn:-). 
Men alt dette hadde ikkje latt seg gjere utan god planlegging og organisering. 
Tusen takk til Evy Rossetvik, som legg ned eit enormt arbeid både i forkant og etterkant av messa, i tillegg til at ho heile helga er i sving i Strynehallen frå tidleg morgon til lenge etter at messa er stengt for dagen!0 Kommentar

Stryn 2 avslutta med siger over Selje!

Postet av Stryn Fotball den 12. Okt 2021

Stryn 2 avslutta sin sesong i 5.div med siger 3-2 over Selje i Loen søndag. 
Samarbeidsprosjektet mellom Vikane, Loen, Oppstryn og Stryn tok dermed 9 poeng på sine 4 siste kampar i årets serie og endte til slutt på 8.plass i divisjonen. 
Stryn 2 låg under 0-2 allereie etter 15 min, men når Steinar Hauge reduserte til 1-2 etter 23 min starta snuoperasjonen. I løpet av 6 min tidleg i andre omgong hadde Daniel Vilnes Gjervik og Ole-Ivan Glosvik Espeland sørga for at heimelaget gjekk opp til 3-2, noko som heldt seg kampen ut. 
Tidleg i haust såg det imidlertid mørkt ut for eit "Lag 2" på herresida i Stryn kommune. Loen/Vikane og Oppstryn hadde begge måtte trekke sine lag i 6.div og også Stryn 2 sleit med å stille lag i 5.div.
Men det er ikkje tilfeldig at vi får til mykje her i kommunen vår! Klubbane gjekk i dialog og resultatet av samarbeidet vart over 20 stk på trening og ei sterk sesongavslutning! Laget har trena og spelt sine heimekampar på den fine, nye kunstgrasbana i Loen. 
Etter kampen fekk trenar Geir Inge Rake ein velfortent blomsterbukett av sportsleg leiar ungdom/senior herrer i Stryn Fotball, Per Ole Tenden. 
Begge bileta er tekne av Stig Høynes/Haugen Fotball. 
Stryn sitt lag i Kretsligaen hadde spelefri denne helga, og nytta høvet til å ta ein tur til Bergen. På programmet stod det ein treningskamp mot Brann, som til slutt enda med 8-0 siger til Tippeligalaget. 
Kretsligaen vert avslutta komande laurdag med toppkampen mellom Stryn og Førde på Stryn Stadion. 
Også 3.div damer er i sluttfasen no, onsdag 20.oktober tar Stryn i mot Sogndal på heimebane før dei tar turen til Førde og sesongavslutning 24.oktober.


Foto: Stig Høynes/Haugen Fotball

 

 


0 Kommentar

Fair Play pris til Solveig Fure

Postet av Stryn Fotball den 27. Sep 2021

I pausen på kampen mellom Stryn og Studentspretten søndag vart det delt ut Fair Play pris! Solveig Fure frå J11 var nominert av sine trenarar og prisen vart delt ut av Fair Play ansvarleg  Anne Siri Vik. 

I nominasjonen står det mellom anna: "Solveig er ei jente som bidreg positivt både på og utanfor bana. Ho er ei veldig god lagvenninne, som behandler alle på laget likt. Solveig held alltid humøret og innsatsen oppe under kamp, uansett resultat, og motiverer dei rundt seg til å yte sitt beste. Solveig er fokusert på trening, tek imot beskjeder, og viser stor interesse for å lære meir. Sist men ikkje minst, så er Solveig ei som alltid viser omsorg for dei andre på laget, og stiller alltid motivert til kamp."

Stryn Fotball gratulerer Solveig med velfortent pris:-) Foto: Stig Høynes/Haugen Fotball0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline